Investeer!

Kronos biedt vanaf 7 oktober 2022 13:00 en 2 december 2022 de mogelijkheid om te investeren en financieel te profiteren van het zonnepark. Op 27 September is een informatieavond in Overdinkel georganiseerd om dit toe te lichten.

De presentatie kunt u Download presentatie.

Op de informatieavond werden ook veel vragen gesteld. De vragen en antwoorden kunt u hier downloaden 20220927 vragen en antwoorden info avond zonnepanelendelen.

U kunt u geheel vrijblijvend inschrijven om op de hoogte te blijven op de website www.zonnepanelendelen.nl/losser. Zonnepanelendelen is het grootste crowdfunding platform voor zonnepark investeringen in Nederland.

Informatie avond

Hieronder de oorspronkelijke uitnodiging die ook in de Turbantia en lokale weekblad was vermeld.

Kans om te investeren in zonnepark Losser. Informatiebijeenkomst 27 september 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) ‘t Trefhuus – Overdinkel

Inwoners en bedrijven van de gemeente Losser hebben de mogelijkheid te investeren in het zonnepark aan de Drielandweg. Dit zal via het bekende crowdfunding platform zonnepanelendelenl.nl lopen. U heeft de mogelijkheid om een mooi rendement te maken middels een zonnedeel (obligatie) vanaf 25 euro en met een looptijd van 10 jaar. Elk jaar krijgt u rente op uw investering en uw investering wordt in 10 gelijke delen terugbetaald. Voorinschrijven kan via de volgende link https://www.zonnepanelendelen.nl/project/losser/
Voor meer informatie:
Er zal een informatiebijeenkomst worden georganiseerd op 27 September in de avond.
Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur).
Locatie: ‘t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Daarnaast kunt u via bovenstaande link kort voorafgaand aan de start van de crowdfunding campagne meer informatie krijgen. Er zal bijvoorbeeld een investeringsmemorandum worden opgesteld met alle details.
In het nieuws: